SERVICES VOOR DE LEDEN.

Leden van Postzegelvereniging Aalsmeer kunnen gratis gebruik maken van verschillende services.

 • Rondzendverkeer
  Als deelnemer van het rondzendverkeer kunt u thuis postzegels en ander filatelistisch materiaal uitzoeken uit de zending die u, ca. eens per 14 dagen, ontvangt.
  > meer informatie

 • Nieuwtjes en benodigdheden service "HOLLANDIA"
  Via deze service is het mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen zegels te bestellen van landen over de gehele wereld. Ook albums, catalogi enz. zijn met leuke kortingen te verkrijgen!
  > meer informatie

 • Nieuwtjesdienst Nederland
  Via Postzegelvereniging Aalsmeer kunt u alle nieuwe uitgiften van Nederland bestellen. Ook speciale uitgiften zoals jaarcollecties, prestigeboekjes, eerstedagenveloppen, postzegelmapjes enz. enz. enz.
  > meer informatie

 • Waardebepaling / Taxatie
  Het is mogelijk om geheel vrijblijvend uw postzegelverzameling door deskundige bestuursleden van de vereniging te laten beoordelen.
  > meer informatie

 • Bibliotheek
  Leden kunnen gratis via Postzegelvereniging Aalsmeer catalogi van bijna alle landen van de wereld lenen, zoals bijvoorbeeld de catalogi van Yvert en van de N.V.P.H. Daarnaast omvat de bibliotheek van Postzegelvereniging Aalsmeer ook allerlei literatuur / naslagwerken en hulpmiddelen.
  > meer informatie
 • Cursussen
  Postzegelvereniging Aalsmeer beschikt over 2 eigen docenten die de landelijke cursus "Begeleiding bij Filatelie" mogen geven. Regelmatig werden en worden deze cursussen gegeven.
  > meer informatie
  
 
Voor meer informatie over deze services: