NIEUWTJES en BENODIGDHEDEN "HOLLANDIA"

Via Postzegelvereniging Aalsmeer is het mogenlijk om alle nieuwe postzegel uitgiften van de gehele wereld te bestellen. Tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen zijn deze te bestellen en ook in abonnement te nemen. Zo is het mogenlijk dat u de zegels van uw favorite land en / of thema automatisch krijgt. Het voorkomt het mislopen van een uitgifte, iets dat iedere verzamelaar heel graag wil.

UN zegels homoemancipatie
Ook verkrijgbaar bij de nieuwtjes dienst !!!

Nieuws uit de West !

"Caribisch Nederland", postzegel uitgifte van 10-10-'10

Klik op de zegels om het hele vel te zien !!!

Aanzienlijke korting op nieuwe albums en catalogi !!!

Ook albums en andere benodigdheden zijn met aanzienlijke kortingen te verkrijgen.
Leden en donateurs van Postzegelvereniging Aalsmeer krijgen aanzienlijke kortingen als zij hun nieuwe albums, voordrukalbums, supplementen, catalogi enz. bestellen via de nieuwtjesdienst "Hollandia"! Naast de leuke lage prijzen van de artikelen zijn de materialen ook nog eens af te halen tijdens de verenigingsactiviteiten.
U spaart zich dus ook nog een reis uit naar een winkel in een ver dorp elders!

Vraag eens naar alle mogelijkheden van bestellen en afnemen bij de man van de "NIEUWTJES en BENODIGDHEDEN "HOLLANDIA"", Joop Teunen, er kan ontzettend veel!