Jubileum Ruilbeurs 1978~1979 / 2008~2009

Zaterdag 16 mei 2009 werd door het ruilbeursteam een heel bijzondere ruilbeurs georganiseerd. Ter gelegenheid van de afsluiting van het dertigste seizoen werd een extra feestelijke beurs georganiseerd.


v.l.n.r. Sietze Zijlstra, Adri Kaslander en Cor van Meurs.

Het huidige ruilbeursteam, bestaande uit Sietze Zijlstra en Cor van Meurs, kunnen terug kijken op een zeer geslaagde beurs. Kosten nog moeite waren gespaard om van de laatste ruilbeurs van het dertigste seizoen een succes te maken. Bezoekers, die vaak van ver kwamen, kregen bij binnenkomst een prachtige ballpoint met gravering cadeau. Alle bezoekers van de Aalsmeerse beurs, en dat waren er op 16 mei heel veel, kregen bij vertrek een prachtige bloeiende plant mee naar huis.

Geschiedenis
In het seizoen 1978-1979 werd de eerste Aalsmeerse ruilbeurs gehouden. Onder de leiding van initiatiefnemers Bram Piet, Co Kastelein en Tiny Maarse-Loos groeide de ruilbeurs al uit tot een begrip in de regio. In 1987 nam Adri Kaslander de organisatie van de ruilbeurs over en deed gedurende 15 jaren. Sinds 2003 is het huidige team actief met de zeer succesvolle ruilbeurs. Al dertig jaar bieden de vrijwilligers van de ruilbeurs hobbyplezier aan verzamelaars vanuit Aalsmeer, de regio en ver daarbuiten.
Onder een daverend applaus mocht voorzitter Klaas F. Keessen een prachtig boeket bloemen aanbieden aan het team van nu, Cor van Meurs en Sietze Zijlstra, en aan de man die de Aalsmeerse ruilbeurs vol verve 15 jaar lang leidde: Adri Kaslander.


Jong en oud genoten zaterdag 16 mei 2009

Het ruilbeursteam van Postzegelvereniging Aalsmeer kan terug kijken op een zeer geslaagde en goed bezochte jubileumviering. Ook van het komende seizoen gaan zij weer een succes maken. De eerst volgende beurs is al weer gepland!

klik hier voor meer informatie over de Aalsmeerse ruilbeurs!

 

  
  Voor meer informatie: