Grote gift voor "de Zegelkids" !!!

Vlak voor de aanvang van het nieuwe postzegelseizoen 2009 ~ 2010 mocht de jeugdclub van Postzegelvereniging Aalsmeer "de Zegelkids" een grote gift ontvangen.
Een gift in de vorm van een enorme partij kilowaar. Het totale gewicht van deze partij onafgeweekte postzegels bedroeg 31 kilo! De partij zegels bestaat voornamelijk uit thematische zegels. Met veel plezier zullen de jeugdleden kunnen gaan zoeken naar zegels van dieren, bloemen, auto's, motorfietsen, dino's, walvissen en nog vele andere thema's. Zo'n grote partij zegels krijgen zal voor "de Zegelkids" vele maanden postzegelplezier betekenen in Aalsmeer, de jeugd kan zwemmen in de postzegels.
De jeugdleden, jeugdleiders en het bestuur van Postzegelvereniging Aalsmeer zijn Marcel van Marzstamps dan ook heel dankbaar voor deze grote gift!