De verenigingsavond van 3 mei
kan helaas niet gehouden worden.

Het Rondzendverkeer draait wel en
brengt heel veel leden groot verzamelplezier,
helemaal in deze tijden !!!
Ontvang u het al ???

We hopen dat de andere activiteiten in september weer
veilig georganiseerd mogen gaan worden
na goedkeuring door de Rijkoverheid.

IN HET PARACHIEHUIS IN AALSMEER !!!

Maar blijf deze Site checken,
veranderingen door de overheid,
aangaande bijeenkomsten,
worden door ons netjes opgevolgd!

U was van harte welkom
op maandag 14 december !!!

klik op afbeelding

corona-veilig!
De voorpagina van ons maandblad meldt het al:"We gaan het weer proberen. Gezellig en veilig." Net als de rest van de wereld proberen we de goede balans te vinden tussen corona-veilig en toch aangenaam. Dat vraagt nogal overleg. Er zijn verschillende meningen hoe dit moet. Niet alleen binnen Aalsmeer, maar ook in Den Haag, en over de hele wereld. De krant staat er vol van. Het bestuur heeft met Paul, de beheerder van het Parochiehuis, een plan gemaakt. Onzelocatie is groot genoeg om 60mensen te herbergen op 1,5meter afstand (dan moet ieder­een wel stil op zijn plekje blijven zitten). Dit moet ruim voldoendezijn voor onze groep van 20-25 man. Daarom hoeft u zich niet tevoren aan te melden. Daarbij zijn er dispensers voor handontsmetting en is de tafelschikking aangepast. De bar is 'beveiligd' met hoestschermen. De kavels zullen over meer tafels worden uitgezet voor de bezichtiging. Over alternatieven voor cash afrekenen van de kavels denken we na. Net als de restaurants nu doen, zullen we een presentielijst bijhouden. We vertrouwen erop dat u alleen komt als u geen klachten hebt van koorts of hoest. Als het lukt om geen handen te schudden tijdens de bijeenkomst en de afstand te bewaren, moet de avond geheel veilig kunnen verlopen.

Graag snel tot maandag ! Blijf gezond!

Vanaf nu kunt u de veiling van Postzegelvereniging Aalsmeer via deze Internetsite bekijken. Via "VEILINGEN" hier links op de pagina komt u bij de veiling en een selectie van afbeeldingen daaruit. Veel kijk plezier gewenst !

Heel veel 5 cent boeken aanwezig bij activiteiten dit seizoen !!!
Naast een hele leuke verloting zijn ook de 5 cent boeken aanwezig en zal er een kleine tentoonstelling zijn van een heel mooie thematische verzameling.

Tijdens de avond zijn tevens abonnementen, supplementen en andere postzegel benodigdheden tegen aanzienlijke korting te verkrijgen bij de nieuwtjesdienst.
Maandelijks hebben we ook een handelaar te gast met een prachtige stock !
U bent van harte uitgenodigd om naar deze gezellige hobbyavond te komen.

> meer informatie

Volgende Postzegel moment voor Kids:

Voor de jeugd zijn er vele momenten om
"Pret met Postzegels" te hebben,
zoals bijvoorbeeld op zaterdag ? ? 2021
9.30 uur tot 15.00 uur tijdens de ruilbeurs.

"Pret met postzegels"
dat wil toch zeker ieder zegelend kid wel !!!

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en wil je ook wel eens een
"Pret met Postzegels" hebben, kom dan eens kijken op de
3e zaterdag van de maand in 't Parochiehuis.
Postzegels verzamelen, dat wil echt iedereen !!!

Volgende Ruilbeurs:

Op zaterdag ? ? 2021 gaat waarschijnlijk de volgende ruilbeurs van het seizoen 2020 ~ 2021 gehouden worden. Voorbereidingen zijn inmiddels al getroffen, zie Corona regels!
De Ruil Beurs Boy kan na het houden van de ruilbeurs op zaterdag 21 november, terugkijken op een bijzonder geslaagde dag, de tweede van het tweeënveertigste seizoen.
In het seizoen 2020 ~ 2021, het tweeenveertigste seizoen, worden door Postzegelvereniging Aalsmeer acht beurzen georganiseerd. Beurzen die door leden en niet leden GRATIS bezocht kunnen worden. Tijdens de ruilbeurs kunt u ook een mini-tentoonstelling met een mooie thematische verzameling bewonderen. Ook in het nieuwe seizoen gaan acht gratis beurzen georganiseerd worden, u bent zeer welkom.

Vanaf deze maand !!!
Retour kavels van de veiling te koop op ruilbeurs !!!
Was u verhinderd tijdens de verenigingsavond deze maand, en heeft u daardoor de veiling gemist, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid de retour kavels in te zien en deze eventueel aan te schaffen. Retourkavels veiling!
Op deze kavels kan u bij verhindering ook schriftelijk bieden!

DE VOLGENDE RUILBEURS VAN POSTZEGELVERENIGING AALSMEER
IS OP DE 3e ZATERDAG VAN DE MAAND OKTOBER !!!

Kijk hier; 8 ruilbeurzen in seizoen 2020 ~ 2021,
het 42e seizoen van de Aalsmeerse ruilbeurs !!!

De verloting zal grootser zijn dan ooit ! Er zijn weer bergen met 5 cent boeken !
Van harte nodigen wij u uit om de gratis toegankelijke ruilbeurs van Postzegelvereniging Aalsmeer te komen bezoeken.
De beurs in " 't Parochiehuis" is geopend van 9.30 uur tot 15.00 uur.
> meer informatie

Alle verenigings-bijeenkomsten vinden hier plaats:

Parochiehuis Aalsmeer
Gerberastraat 1