Volgende Verenigingsavond: maandag 3 september a.s.

Dat is een datum die nog ver weg is. Op dit moment geniet uw bestuur van een welverdiende vakantie, in verre landen, en soms ook lekker rond het huis.
Hopend op een mooie zomer, waarin de nodige voorbereidingen zullen worden getroffen voor het volgende seizoen. Een seizoen, het seizoen 2018 ~ 2019, waarin u minstens net zoveel postzegelplezier geboden gaat worden als in het afgelopen seizoen.

Zodra er al iets bekend is over het programma van het seizoen 2018 ~ 2019 gaat u dat natuurlijk hier lezen. Namens het bestuur van Postzegelvereniging Aalsmeer een hele fijne en gezonde zomer gewenst. En............ vergeet uw verzameling niet, blader de boeken af en toe even door. Ook uw verzameling heeft lucht en koelte nodig tijdens een warme zomer. En het is het bekijken natuurlijk meer dan waard !!!

你好 (Nǐ hǎo)

KLIK OP AFBEELDINGEN

Van harte nodigen we u uit voor de verenigingsavond van maandag 3 september !!!

Op deze avond is er een werkelijk prachtige nieuwe veiling, Zie bij "Veilingen".
De mooie en afwisselende veiling van deze maandag is ook op deze Site te vinden !!!

Vanaf nu kunt u de veiling van Postzegelvereniging Aalsmeer via deze Internetsite bekijken. Via "VEILINGEN" hier links op de pagina komt u bij de veiling en een selectie van afbeeldingen daaruit. Veel kijk plezier gewenst !

Heel veel 5 cent boeken aanwezig bij activiteiten dit seizoen !!!
Naast een hele leuke verloting zijn ook de 5 cent boeken aanwezig en zal er een kleine tentoonstelling zijn van een heel mooie thematische verzameling.

Tijdens de avond zijn tevens abonnementen, supplementen en andere postzegel benodigdheden tegen aanzienlijke korting te verkrijgen bij de nieuwtjesdienst.
Maandelijks hebben we ook een handelaar te gast met een prachtige stock !
U bent van harte uitgenodigd om naar deze gezellige hobbyavond te komen.

> meer informatie

Volgende Postzegel moment voor Kids:

Voor de jeugd zijn er vele momenten om
"Pret met Postzegels" te hebben,
zoals bijvoorbeeld op zaterdag 15 september 2018
9.30 uur tot 15.00 uur tijdens de ruilbeurs.

"Pret met postzegels"
dat wil toch zeker ieder zegelend kid wel !!!

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en wil je ook wel eens een
"Pret met Postzegels" hebben, kom dan eens kijken op de
3e zaterdag van de maand in 't Parochiehuis.
Postzegels verzamelen, dat wil echt iedereen !!!

Volgende Ruilbeurs:

Op zaterdag 15 september 2018 gaat de 1e ruilbeurs van het seizoen 2018 ~ 2019 gehouden worden. De Ruil Beurs Boys kunnen na het houden van de laatste ruilbeurs
van zaterdag 21 april jl. terug kijken op een bijzonder geslaagde dag en seizoen.
In het seizoen 2017 ~ 2018 werden door Postzegelvereniging Aalsmeer acht beurzen georganiseerd. Beurzen die door leden en niet leden GRATIS bezocht kunnen worden. Tijdens de ruilbeurs kunt u ook een mini-tentoonstelling met een mooie thematische verzameling bewonderen. Ook in het nieuwe seizoen gaan acht gratis beurzen georganiseerd worden, u bent zeer welkom.

Vanaf deze maand !!!
Retour kavels van de veiling te koop op ruilbeurs !!!
Was u verhinderd tijdens de verenigingsavond deze maand, en heeft u daardoor de veiling gemist, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid de retour kavels in te zien en deze eventueel aan te schaffen. Retourkavels veiling!
Op deze kavels kan u bij verhindering ook schriftelijk bieden!

DE VOLGENDE RUILBEURS VAN POSTZEGELVERENIGING AALSMEER
IS OP DE 3e ZATERDAG VAN DE MAAND SEPTEMBER !!!

Kijk hier; 8 ruilbeurzen in seizoen 2017 ~ 2018,
het 39e seizoen van de Aalsmeerse ruilbeurs !!!

De verloting zal grootser zijn dan ooit ! Er zijn weer bergen met 5 cent boeken !
Van harte nodigen wij u uit om de gratis toegankelijke ruilbeurs van Postzegelvereniging Aalsmeer te komen bezoeken.
De beurs in " 't Parochiehuis" is geopend van 9.30 uur tot 15.00 uur.
> meer informatie

Alle verenigings-bijeenkomsten vinden hier plaats:

Parochiehuis Aalsmeer
Gerberastraat 6