Volgende Verenigingsavond:

De eerstvolgende bijeenkomst gaat op maandag 8 mei 2017
gehouden worden, op de 2e maandag van maand (aanvang 20.00 uur, zaal open
vanaf 19.15 uur). Deze avond is de negende en laatste verenigingsavond van het seizoen 2016~2017.

Duiken en de Man Cave.
Het thema van de maand mei is DUIKEN. Dat moet wel duidelijk zijn na het zien van de omslag van ons maandblad.  In deze editie (zie link homepage) vindt u het verhaal van Gerard Hoving over zijn grote hobby duiken. Ons geluk is dat hij hierover ook een mooie filatelistische verzameling heeft aangelegd, waar we komende clubavond een en ander van gaan zien. Tijdens de vele uren die hij onder water heeft doorgebracht heeft Gerard de mooiste momenten gefilmd. De beelden uit de omliggende wateren zullen we 8 mei ook te zien krijgen. Nu is recent nog een meerval van bijna 2 meter opgevist uit de Westeinderplas (en weer teruggezet). Ik heb niet van Gerard gehoord of hij deze jongen ook tegen is gekomen tijdens zijn duiken, maar daar komen we vanzelf achter op 8 mei.

En ook nog een mooie gevarieerde veiling op deze avond !!!

Van harte nodigen we u uit voor de verenigingsavond van maandag 8 mei !!!

Op deze avond is er een werkelijk prachtige nieuwe veiling, Zie bij "Veilingen".
De mooie en afwisselende veiling van deze maandag is ook op deze Site te vinden !!!

Vanaf nu kunt u de veiling van Postzegelvereniging Aalsmeer via deze Internetsite bekijken. Via "VEILINGEN" hier links op de pagina komt u bij de veiling en een selectie van afbeeldingen daaruit. Veel kijk plezier gewenst !

Heel veel 5 cent boeken aanwezig bij activiteiten dit seizoen !!!
Naast een hele leuke verloting zijn ook de 5 cent boeken aanwezig en zal er een kleine tentoonstelling zijn van een heel mooie thematische verzameling.

Tijdens de avond zijn tevens abonnementen, supplementen en andere postzegel benodigdheden tegen aanzienlijke korting te verkrijgen bij de nieuwtjesdienst.
Maandelijks hebben we ook een handelaar te gast met een prachtige stock !
U bent van harte uitgenodigd om naar deze gezellige hobbyavond te komen.

> meer informatie

Volgende Postzegel moment voor Kids:

Voor de jeugd zijn er vele momenten om
"Pret met Postzegels" te hebben,
zoals bijvoorbeeld op zaterdag 15 april 2017
9.30 uur tot 15.00 uur tijdens de ruilbeurs.

"Pret met postzegels"
dat wil toch zeker ieder zegelend kid wel !!!

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en wil je ook wel eens een
"Pret met Postzegels" hebben, kom dan eens kijken op de
3e zaterdag van de maand in 't Parochiehuis.
Postzegels verzamelen, dat wil echt iedereen !!!

Volgende Ruilbeurs:

Op zaterdag 15 april 2017 gaat de 8e en laatste ruilbeurs van het seizoen 2016 ~ 2017
gehouden worden. De Ruil Beurs Boys kunnen na het houden van de ruilbeurs van zaterdag 18 maart jl. terug kijken op een bijzonder geslaagde dag.
In het seizoen 2016 ~ 2017 worden door Postzegelvereniging Aalsmeer acht beurzen georganiseerd. Beurzen die door leden en niet leden GRATIS bezocht kunnen worden. Tijdens de ruilbeurs kunt u ook een mini-tentoonstelling met een mooie thematische verzameling bewonderen.

Vanaf deze maand !!!
Retour kavels van de veiling te koop op ruilbeurs !!!
Was u verhinderd tijdens de verenigingsavond deze maand, en heeft u daardoor de veiling gemist, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid de retour kavels in te zien en deze eventueel aan te schaffen. Retourkavels veiling!
Op deze kavels kan u bij verhindering ook schriftelijk bieden!

DE VOLGENDE RUILBEURS VAN POSTZEGELVERENIGING AALSMEER
IS OP DE 3e ZATERDAG VAN DE MAAND APRIL !!!

Kijk hier; 8 ruilbeurzen in seizoen 2016 ~ 2017,
het 38e seizoen van de Aalsmeerse ruilbeurs !!!

De verloting zal grootser zijn dan ooit ! Er zijn weer bergen met 5 cent boeken !
Van harte nodigen wij u uit om de gratis toegankelijke ruilbeurs van Postzegelvereniging Aalsmeer te komen bezoeken.
De beurs in " 't Parochiehuis" is geopend van 9.30 uur tot 15.00 uur.
> meer informatie

Alle verenigings-bijeenkomsten vinden hier plaats:

Parochiehuis Aalsmeer
Gerberastraat 1